AK Parti'den 'asgari ücrete ek zam' açıklaması geldi

Düzenleyen:
AK Parti'den 'asgari ücrete ek zam' açıklaması geldi

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan katıldığı bir törende asgari üçere ek zamla ilgili şuana kadar en net açıklamalarından biri yaptı. Temmuz ayında enflasyon farkları ile her kesimin rahatlayacağını belirten Erdoğan, yaşanan sorunların geride bırakılacağını söyledi. Erdoğan’ın bu müjdesinden sonra AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu’ndan ‘asgari ücrete ek zam’ açıklaması geldi. Akbaşoğlu, gerekli adımların atılacağını vurguladı.

Asgari ücrette ek zamla ilgili gelişmeler milyonlarca kişi tarafından yakında takip ediliyor. Yüksek enflasyon ile birçok kişinin asgari ücrete ek zam beklentisine girdiği bu günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan beklenen müjde geldi. Asgari üçere ek zamla ilgili şuana kadar en net açıklamalarından biri yapan Erdoğan, temmuz ayında enflasyon farkları ile her kesimin rahatlayacağını söyledi.

“HİÇBİR ZAMAN ENFLASYONA EZDİRMEYECEĞİZ”

Bunun ardından da AK Parti Grup Başkan Vekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında asgari ücrete ek zamla ilgili açıklamalarda bulundu.

Akbaşoğlu, bütün çalışanların durumlarının iyileştirilmesine ilişkin önemli bazı başlıkların da hayata geçirileceğinin bilindiğini kaydederek "Bugüne kadar hiçbir zaman toplumumuzun hiçbir kesimini enflasyona ezdirmedik. İnşallah hiçbir zaman enflasyona ezdirmeyeceğimiz, bu konuda samimiyetle ve büyük bir gayretle çalıştığımız milletimizin hafızasındadır” ifadelerini kullandı.

"ÇİFTÇİYE HER ALANDA DESTEKLER SÜRECEK"

A’dan Z’ye her alanda bütün kesimlerine dönük olumlu adımların atılmaya devam edeceğini belirten Akbaşoğlu, “Açıkladığımız desteklemeler ile buğdayda, arpada, çayda ortaya koyduğumuz fiyatlandırmalarla ve çiftçimize her alanda desteğimizi devam edecek” dedi.

"ALIM GÜCÜNÜ ARTIRACAK ADIMLAR PEŞİ SIRA GELECEK"

Asgari ücrette ek zamla ilgili konuşan Akbaşoğlu,”Temmuz ayı başı itibarıyla ücretlerin artırılmak suretiyle alım gücünün artırılmasına dönük bütün bu olumlu adımlar peşi sıra inşallah gelecek. Önümüzdeki 2023’ün Ocak ayında da yapılacak olan bu iyileştirmelerle beraber bütün toplum kesimlerinin alım gücünün artacağı bir süreci hep beraber yaşamış olacağız” diye konuştu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...