AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Atatürk anıtına saldırı açıklaması

Düzenleyen:
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Atatürk anıtına saldırı açıklaması

GÜNDEM Haberleri

AK Parti Sözcüsü Çelik, Samsun'da Atatürk heykeline yapılan çirkin saldırıyla ilgili, "Bu saygısızlıkların temel amacı vatandaşlarımızda infial oluşturmak ve Türkiye’ye zarar vermektir. Saygısızlığa ve provokasyona geçit vermeyeceğiz" dedi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik Atatürk anıtına yapılan saldırı ile ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Ömer Çelik açıklamasında, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aziz hatırasına yapılan saygısızlıkları ve provokasyonları kınıyoruz. Geçmişten beri bu saygısızlıkların ve provokasyonların temel amacı vatandaşlarımızda infial oluşturmak ve Türkiye’ye zarar vermektir. Atatürk, İstiklal Savaşı’mızın başkomutanı, Yüce Meclis’imizin ilk başkanı ve ilk Cumhurbaşkanımız olarak milletimizin müstesna değeridir. Aziz hatırasına dönük her türlü saygısızlığa ve provokasyona geçit vermeyiz." ifadelerine yer verdi. 


Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...