AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Akşener'e sert tepki: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı nefret diliyle hedef alanları kınıyoruz

Düzenleyen:
- Güncelleme:
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Akşener'e sert tepki: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı nefret diliyle hedef alanları kınıyoruz

GÜNDEM Haberleri

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İYİ Parti lideri Meral Akşener'in yargılama imasında bulunduğu tehdit gibi sözlerine tepki gösterdi. Çelik, "Cumhurbaşkanımız’ı nefret diliyle hedef alanları kınıyoruz. Demokrasiden nasibini almamış bu siyasiler, şehit Başbakanımız Menderes'in katillerinin diliyle konuşuyorlar. Bu siyasetçiler, Cumhurbaşkanımıza dönük kullandıkları ifadeler ile Yassıada zihniyetine yaslandıklarını açıkça ortaya koyuyorlar" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, seçim beyannamesini açıkladığı toplantıda yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı hedef aldı. Akşener, "Recep Bey ve arkadaşlarına adil davranacağımıza söz veriyoruz" ifadelerini kullanması tepki çekti. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Akşener'in sözlerine tepki geldi. Çelik, "Sn Cumhurbaşkanımız’ı nefret diliyle hedef alanları kınıyoruz. Demokrasiden nasibini almamış bu siyasiler, şehit Başbakanımız Menderes'in katillerinin diliyle konuşuyorlar. Yassıada zihniyetine yaslandıklarını ortaya koyuyorlar" ifadelerini kullandı. 

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı açıklamanın devamında şu ifadelere yer verdi:

Aziz milletimiz, tarihin karanlık yanında saf tutan ve hala Yassıada zihniyetini diriltmeye çalışanların farkındadır. Demokrasimiz, milletimizin karanlık zihniyetlere karşı verdiği güçlü ve sabırlı mücadelesiyle bugünlere gelmiştir. Milletimizin feraseti Yassıada zihniyetini diriltme hayalleri kuranlara geçit vermeyecektir.

https://twitter.com/omerrcelik/status/1648284647183335427

Demokratik kazanımlarımız gelecek nesillere bırakılacak en büyük mirastır.  Karanlık odaklarla işbirliği yaparak demokrasimizi sakatlamaya, hukuk devletimizi yaralamaya ve seçilmiş makamları vesayet altına almaya çalışan bu zihniyete karşı demokrasi mücadelemizi vermeye devam edeceğiz.

Bu video da ilginizi çekebilir

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...