AK Parti Sözcüsü Çelik, KKTC’nin kuruluşunun 40. yılını kutladı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
AK Parti Sözcüsü Çelik, KKTC’nin kuruluşunun 40. yılını kutladı

GÜNDEM Haberleri  / Türkiye Gazetesi

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, KKTC’nin 40’ncı kuruluş yıl dönümü dolayısıyla sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. “Cumhuriyetimizin 100. yılında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin 40. kuruluş yıl dönümünü kutluyoruz” diyen Çelik, “KKTC ve Kıbrıs Türkünün haklı davasının yanında yer almaya devam edeceğiz.” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, KKTC’nin kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Ömer Çelik, X sosyal medya platformundan paylaşım yaptı.

Çelik paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Cumhuriyetimizin 100. yılında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin 40. kuruluş yıl dönümünü kutluyoruz.

Kıbrıs Türk davası için mücadele eden tüm şehit ve gazilerimizi şükran ve rahmetle yâd ediyoruz. Kıbrıs Türk halkına huzurlu, güvenli ve müreffeh bir gelecek diliyoruz. KKTC ve Kıbrıs Türkünün haklı davasının yanında yer almaya devam edeceğiz.”

KKTC 40 YAŞINDA

KKTC’nin 40’ıncı kuruluş yıl dönümü bugün etkinliklerle kutlandı. KKTC’nin kuruluş yıl dönümü coşkuyla kutlandı. Kutlamalara Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz da katıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, KKTC’nin kuruluş yıl dönümü nedeniyle Ersin Tatar’a kutlama mesajı gönderdi.

 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...