AK Parti Sözcüsü Çelik: CHP'de ne değişirse değişsin Yassıada zihniyeti değişmiyor

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
AK Parti Sözcüsü Çelik: CHP'de ne değişirse değişsin Yassıada zihniyeti değişmiyor

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in sözlerine tepki gösterdi. Ömer Çelik, "CHP’de koltukta kim oturursa otursun, mutfakta Yassıada zihniyeti var." diye konuştu.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik sosyal medya hesabından CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e tepki gösterdi. Özgür Özel'in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ilişkin sözlerine cevap veren Ömer Çelik, "CHP’de yeni seçilen genel başkanın ilk işi Cumhurbaşkanımızın meşruiyetine saldırmak olmuş." diye konuştu.

AK Parti Sözcüsü Çelik paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Cumhurbaşkanımız tam bir demokratik meşruiyetle ve millet iradesiyle görevinin başındadır. CHP ise hala demokrasiyle kavga etmeyi sürdürmektedir. CHP’de koltukta kim oturursa otursun, mutfakta Yassıada zihniyeti var.

CHP’de ne değişirse değişsin Yassıada zihniyeti değişmiyor. CHP’de yeni seçilen genel başkanın ilk işi Cumhurbaşkanımızın meşruiyetine saldırmak olmuş."

https://twitter.com/omerrcelik/status/1722986340470378964

ÖZGÜR ÖZEL NE DEMİŞTİ?

CHP lideri Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yargı krizine dair sözlerini eleştirmişti. Özel “Yargıtay ile birlikte anayasanın hükmünü yok saymaya çalışmakta. Halk sana bu yetkiyi vermedi. Sen bu yüzden darbecisin. Bu bir darbe girişimi” demişti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...