AK Parti Sözcüsü Çelik: Bir gece ansızın geliriz dedik, geldik

Düzenleyen:
AK Parti Sözcüsü Çelik: Bir gece ansızın geliriz dedik, geldik

GÜNDEM Haberleri

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Adana'da iftar programına katıldı. Çelik "Hiç kimse Türkiye'ye yan gözle bakamayacak, taciz edemeyecek, göz dikemeyecek. Bir gece ansızın geliriz dedik, geldik" diye konuştu.

Adana Ceyhan İlçe Başkanlığı iftar programı düzenledi. İftara AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik de katıldı. Burada bir konuşma yapan Çelik, Pençe-Kilit Operasyonu'nda görev yapan askerlere selamlarını ve dualarını iletti. Sözcü Çelik "Türkiye'nin sınırlarını korumak, ülkemizi terör tehdidinden uzak tutmak için verilen bu mücadelede kahramanca mücadele ederken şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Mekanları cennet olsun. Buradan, Adana'dan, Ceyhan'dan bir kere daha ifade ediyoruz ki gönlümüz, kalbimiz, kahraman Mehmetçikle beraber. Hiç kimse Türkiye'ye yan gözle bakamayacak, taciz edemeyecek, göz dikemeyecek. Kara vatanımızı da mavi vatanımızı da hava vatanımızı da sonuna kadar koruyacağız. Cumhurbaşkanımız, Başkomutan olarak bir şey söylemişti, demişti ki 'Topraklarımıza, mavi vatanımıza, göklerimize göz dikmeye çalışan gafillere bir gece ansızın gelebiliriz'. Bir kere daha, bir gece ansızın geldik" ifadelerini kullandı.

"EN GÜVENİLİR ARABULUCU ÜLKE TÜRKİYE'DİR"

Rusya-Ukrayna Savaşı'na da değinen Çelik, şu değerlendirmede bulundu: Bütün dünyada ramazan ayını idrak ettiğimiz şu günlerde etrafımızdaki savaşı görüyorsunuz. Rusya-Ukrayna Savaşı'nın bütün bir dünyayı nasıl sarstığına tanık oluyorsunuz. Bunun içerisinde Türkiye, Cumhurbaşkanımızın yürüttüğü güçlü diplomasi sayesinde bütün dünyanın gözbebeği olarak bir kere daha öne çıktı. Dünyada en güvenilir arabulucu kimdir? Türkiye.  Dolayısıyla yürüdüğümüz bu yolun Türkiye'yi yıllar ve aylar içinde nereye getirdiğini biliyoruz.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...