AK Parti kongresinde bin gazeteci görev yapacak

AK Parti kongresinde bin gazeteci görev yapacak

GÜNDEM Haberleri

AK Parti ilk defa olağanüstü kongreye gidiyor. 30 bin kişinin katılacağı kongrede 100'ü yabancı 1000 gazeteci görev yapacak.

13 yılda 4 olağan kongre yapan AK Parti, yeni Genel Başkanı ve Başbakanı belirlemek için 27 Ağustos'ta tek gündemle toplanacak. Kongreye sayılı günler kala partide olağanüstü bir çaba var. Hazırlığını yapan ekibin başında yer alan Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu çalışmaları gazetemize anlattı. Soylu, "Türkiye'nin geleceğini belirleyecek bir kongre. Bu şimdiye kadar yapılan 4 olağan kongrenin enerjisini, birikimini ve sinerjisini taşıyacak" dedi. 30 bin kişinin katılacağı kongrede 100'ü yabancı 1000 gazeteci görev yapacak. Konuşmaları yabancıların da anlaması için çeşitli lisanlara anlık tercüme edilecek. Kongrede engelliler de unutulmadı; nbsp;görme engellilere kabartma alfabeli davetiler basıldı, işitme engelliler için ise konuşmalar işaret diliyle anlatılacak.
İsmail Sonsuz ANKARA nbsp;



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...