AK Parti cumhurbaşkanı adayını 1 Temmuz'da açıklayacak

/ Kaynak: İHA
AK Parti cumhurbaşkanı adayını 1 Temmuz'da açıklayacak

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Muhalefetin ortak cumhurbaşkanı adayının ardından gözler AK Parti'ye çevrilmişti. AK Parti'nin cumhurbaşkanı adayını 1 Temmuz'da açıklayacağı öğrenildi.

MHP ve CHP'nin cumhurbaşkanlığı için Ekmeleddin İhsanoğlu'nu aday göstermesinin ardından gözler AK Parti'ye çevrilmişti.AK Parti'nin adayını 1 Temmuz'da açıklayacağı öğrenildi. Adaylık açıklamasının saat 11.30'da duyurulması bekleniyor.AK Parti'nin cumhurbaşkanı adayı, 1 Temmuz Salı günü partinin grup toplantısından sonra açıklanacak. Açıklamayı, bizzat Başbakan Erdoğan yapacak.AK Parti kaynaklarından edinilen bilgiye göre, AK Parti'nin Cumhurbaşkanı adayı, 1 Temmuz tarihinde Genel Başkan ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanacak. Erdoğan, partisinin grup toplantısının ardından ATO'da düzenlenecek programda cumhurbaşkanı adayını açıklayacak.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...