AK Parti Çankaya İlçe Başkanı istifa etti

/ Kaynak: İHA
AK Parti Çankaya İlçe Başkanı istifa etti

GÜNDEM Haberleri  / İHA

AK Parti Çankaya İlçe Başkanı Süleyman Yılmaz, Genel Merkezin isteği doğrultusunda görevinden ayrıldı.

Genel Merkezin isteği doğrultusunda görevinden ayrılan AK Parti Çankaya İlçe Başkanı Süleyman Yılmaz, "Görev süremizce, üstelik sıkıntılı bir bölgede olmamıza rağmen, partimizi başarıyla temsil ettiğinize dair inancım tamdır" dedi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Yılmaz, "Yaklaşık 6 yıldır mensubu bulunduğum AK Parti Çankaya ailesinde son 3,5 yıldır İlçe Başkanı olarak sürdürdüğüm görevimden, Genel Merkezimizin takdiri ve isteği doğrultusunda ayrılıyorum" dedi.

Bu kutlu ve meşakkatli yolda beraber yürüdüğü, Çankaya için gönülden çabalayan kıymetli dava arkadaşlarına, fedakârca ve karşılık beklemeden çalışan tüm dostlarına şükranlarını sunan Yılmaz, "Görev süremizce, üstelik sıkıntılı bir bölgede olmamıza rağmen, partimizi başarıyla temsil ettiğinize dair inancım tamdır. Bundan sonra da Partimiz ve Genel Başkanımız, Başbakanımız Sayn Recep Tayyip Erdoğan tarafından uygun görülecek, her türlü görev ve sorumluluğu yerine getirmeye hazırız. Emeği geçen herkese teşekkür eder, helalliklerini bekler, saygılarımı sunarım" dedi.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...