AK Parti 22. yaşını kutluyor! Kuruluş yıl dönümü programı belli oldu, slogan hazır

Düzenleyen:
- Güncelleme:
AK Parti 22. yaşını kutluyor! Kuruluş yıl dönümü programı belli oldu, slogan hazır

GÜNDEM Haberleri

AK Parti 22. Kuruluş yıl dönümü için programını hazırladı. 24 Ağustos'ta yapılacak etkinliğin Ankara’da gerçekleşmesi bekleniyor. Binlerce partilinin katılacağı programın sloganı da "Biz henüz 22 yaşındayız" olarak belirlendi.

AK Parti'nin kuruluş yıl dönümü programı için 81 ilden binlerce partili 24 Ağustos'ta Ankara'da buluşacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 7 Ekim'deki olağanüstü büyük kongre öncesinde partililere hitap edecek. 14 Ağustos 2001'de kurulan AK Parti burada 22'nci yaşını kutlayacak.

KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ ETKİNLİĞİ 24 AĞUSTOS'TA ANKARA'DA

İlk program AK Parti Genel Merkezi'nde gerçekleştirilecek.
Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan'ın katılımıyla düzenlenecek.
TRT Haber’de yer alan habere göre, 24 Ağustos akşamında ise 22'inci kuruluş yıl dönümü etkinliği yapılacak. Kuruluşundan bugüne parti içinde yer alan isimler, eski yeni bakanlar, parti yöneticileri ve milletvekilleri ATO Congresium'da buluşacak.

SLOGAN "BİZ HENÜZ 22 YAŞINDAYIZ"

Kuruluş yıl dönümü programının sloganı "Biz henüz 22 yaşındayız" olarak belirlendi. AK Parti'nin 22 yıllık siyaset yolculuğu, dev yatırımları kısa film gösterimi ile anlatılacak. Partinin Türkiye'ye daha uzun yıllar iktidar olarak hizmet edeceği vurgulanacak.

ERDOĞAN, KUTLAMA PROGRAMINDA PARTİLİLERE HİTAP EDECEK

Programda Cumhurbaşkanı Erdoğan davetlilere de hitap edecek. 31 Mart 2024'teki mahalli idareler seçimleri için mesajlar verecek. Mayıs seçimlerinde miting meydanlarına damga vuran seçim şarkıları, 24 Ağustos'taki programda canlı performans ile sergilenecek.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...