Ailesine dehşet yaşatıp, intihar etti: Kimsesizler mezarlığına defnedilecek

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Ailesine dehşet yaşatıp, intihar etti: Kimsesizler mezarlığına defnedilecek

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Adana'da geçtiğimiz günlerde ağabeyini ve 6 yaşındaki yeğenini öldüren ve annesi, yengesi ve bir yeğenini de yaraladıktan sonra intihar eden şahsın cenazesini kimse almadı. Şahıs, yasal süre dolduktan sonra kimsesizler mezarlığına defnedilecek.

Adana'da 29 Ağustos'ta saat 18.00 sıralarında Yüreğir ilçesi Kışla Mahallesi'nde meydana gelen olayda, uyuşturucu bağımlısı olduğu öne sürülen Burak Yalçınkaya, çıkan tartışma sonucu 62 yaşındaki annesi Hacer Yalçınkaya ile yemeğe davetli olarak gelen ağabeyi Hüseyin (37), yengesi Esra (34) ve yeğenleri Elif (9) ile Yağmur Yalçınkaya'ya (6) tabancayla ateş açtı. 

Şüpheli, olayın ardından aynı tabancayla intihar etti. Silah seslerini duyan mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Yapılan kontroller sonucu Hüseyin Yalçın'ın olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi. Yaralanan aile fertleri ise bölgedeki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Yaralılardan, Yağmur Yalçınkaya 30 Ağustos akşamı, Burak Yalçınkaya ise 31 Ağustos gecesi tedavi gördükleri hastanede hayatını kaybetti. Diğer yaralıların tedavisi ise sürüyor.

KİMSESİZLER MEZARLIĞINA DEFNEDİLECEK

 Adana Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsi işlemlerinin ardından Yağmur Yalçınkaya'nın cenazesi, yakınları tarafından teslim alınıp defnedildi.
 Burak Yalçınkaya'nın cenazesini ise otopsi işlemlerinin tamamlanmasına rağmen kimse teslim almadı.

Ailesine dehşet yaşatıp, intihar etti: Kimsesizler mezarlığına defnedilecek

Yalçınkaya ailesi, Adli Tıp Kurumu yetkililerine cenazeyi teslim almayacaklarını bildirdi.

Şahsın yasal süre dolduktan sonra kimsesizler mezarlığına defnedileceği öğrenildi.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...