Ailelerin kavgasında kan aktı! 15 yaşındaki çocuk, 28 yaşındaki polisi tüfekle öldürdü

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Ailelerin kavgasında kan aktı! 15 yaşındaki çocuk, 28 yaşındaki polisi tüfekle öldürdü

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Diyarbakır Hani'de iki aile arasında çıkan kavga çıktı. Bu esnada kavgayı ayırmak isteyen polis memuru, 15 yaşındaki çocuğun ateşlediği tüfekle vuruldu. Hastaneye kaldırılan 28 yaşındaki polis, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Evli ve 1 çocuk babası polis kavgayı ayırmak isterken canından oldu. Sabah saatlerinde Hani ilçesine bağlı Kuyular köyünde meydana gelen olayda, Elazığ’da görev yapan polis memuru Veysi Eğin (28), ailesini görmek için köye izne geldi. Sabah saatlerinde ailesinin husumetlisi olduğu komşusunun kavgasını ayırmak isteyen Eğin, 15 yaşındaki K.D.’nin ateşlediği pompalı tüfekle vuruldu.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralı Eğin, olay yerindeki ilk müdahalesi yapıldıktan sonra buradan Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastaneleri’ne kaldırıldı. Doktorların hastanedeki tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayan Eğin, hayatını kaybetti.

EVLİ VE 1 ÇOCUK BABASIYDI

Eğin’in cansız bedeni otopsi için Adli Tıp Morgu’na kaldırılırdı. Olay ile ilgili başlatılan soruşturmada gözaltına alınan K.D.’nin jandarmadaki işlemleri sürüyor. Evli ve 1 çocuk babası olduğu öğrenilen Eğin’in cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından Kuyular köyünde defnedilecek.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...