Aile hekimleri için randevu şartı geliyor

Aile hekimleri için randevu şartı geliyor

GÜNDEM Haberleri

Sağlık Bakanlığı, Hastane Randevu Merkezi Uygulaması'nın, 1 Temmuz tarihinden itibaren bütün aile hekimleri için de geçerli olacağını duyurdu.

Sağlık Bakanlığı, Hastane Randevu Merkezi Uygulaması'nın, 1 Temmuz tarihinden itibaren bütün aile hekimleri için de geçerli olacağını duyurdu. Açıklamada "Bütün aile hekimlerinde uygulanmaya başlayacak uygulama ile yığılmaların önüne geçilmesi ve muayenelerin gün içine dengeli dağıtılması hedeflenmektedir" denildi. Bu arada, Sağlık Bakanlığı, aile hekimlerine sistem üzerinden hastaları için uzman hekim randevusu oluşturabilme imkânı sağladı.
ÜCRET ÖDEMEYİN
Öte yandan, Sağlık Bakanlığı aile hekimlerinin tetkik ve sarf malzeme ücretleri alacağı yönündeki iddiaların asılsız olduğu belirtti. Bakanlık, aile hekimlerine herhangi bir fark ücreti ödenmesinin söz konusu olmadığı bildirildi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...