Ağrı'daki kazada ölü sayısı 8'e çıktı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Ağrı'daki kazada ölü sayısı 8'e çıktı

GÜNDEM Haberleri

Ağrı'nın Tutak ilçesinde yaşanılan feci kazada bilanço arttı. Hastanede tedavi gören 77 yaşındaki Muhlise Işık hayatını kaybetti. Böylelikle ölü sayısı 8'e yükseldi. Diğer yaralılar ise taburcu edildi.

Ağrı Tutak ilçesinde önceki gün frenleri patlayan yolcu otobüsü, iki tıra çarptı. Ardından alev alan üç araç küle döndü. Kazada 7 kişi öldü, 18 kişi yaralandı.

ÖLENLERİN KİMLİĞİ BELLİ OLDU

Cenazelerin kimlik tespiti için yakınlarından DNA örnekleri alınarak Trabzon Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Böylelikle hayatını kaybedenlerin otobüs şoförü Abdülkerim Kınay ile Ebrar Tatlı (16), Eşref Tutak, Emrah Solmaz, Nevzat Taş (44), Serhat Bayraktutan (23) ve Sinan Gürbüz olduğu belirlendi.

YARDIMA GİTTİLER, CAN VERDİLER

Büyük acı yaşayan Emrah Solmaz'ın amcasının oğlu Memduh Solmaz "İlk önce Emrah'ın kardeşinin tırı kaza yapıyor. Emrah ile arkadaşı Eşref Tutak kepçeyle yardıma geliyor. O esnada otobüs gelip çarpıyor. Emrah ve Eşref vefat ediyor" dedi.

BİR ÖLÜM DAHA...

Bu arada, Erzurum Şehir Hastanesinde tedavi gören yaralılardan 17'si taburcu edildi ancak bir kişiden acı haber geldi. 77 yaşındaki Muhlise Işık, doktorların müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Işık'ın vefatıyla kazada ölenlerin sayısı 8'e yükseldi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...