Ağrı'da deprem oldu: 4,1 ile sallandılar

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Ağrı'da deprem oldu: 4,1 ile sallandılar

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Son deprem haberi Ağrı'dan geldi. Doğubeyazıt merkezli depremin büyüklüğü 4.1 olarak ölçüldü. Deprem yerin 5 km derinliğinde gerçekleşti.

Ağrı'da deprem oldu, çevre iller de sallandı. AFAD tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre Doğubeyazıt merkezli depremin büyüklüğü 4.1 olarak belirlendi. Saat 21.22'de meydana gelen sarstıntı yerin 5.03 km derinliğinde gerçekleşti. Şuan için herhangi bir olumsuz ihbar yok.

https://twitter.com/DepremDairesi/status/1694416185498927489

TARAMA FAALİYETLERİ DEVAM EDİYOR

Ağrı Valisi Mustafa Koç, sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.  Vali Koç açıklamasında şu ifadelere yer verdi: Şu ana kadar kurumlarımıza herhangi olumsuz bir çağrı gelmemiştir. Alan tarama faaliyetlerimiz devam etmektedir. 

İŞTE SON DEPREMLER

Yaşanan depremlerin saatini ve şiddeti anlık olarak takip etmek mümkün. AFAD tarafından yayımlanan listede İstanbul, Elazığ, Düzce, Muğla, Tokat, Bingöl, İzmir, Manisa, Malatya ve birçok ile ait son dakika deprem bilgileri yer alıyor.

AFAD SON DEPREMLER LİSTESİNE BAKMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ...

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...