Ağır hasarlı binaların yıkımı sürüyor

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Ağır hasarlı binaların yıkımı sürüyor

GÜNDEM Haberleri  / Anadolu Ajansı

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Malatya'da, patlayıcı kullanılarak yıkılmak istenen ağır hasarlı 2 binadan biri ayakta kaldı.

Türkiye, Şubat ayında Kahramanmaraş’ta meydana gelen iki şiddetli depremle sarsıldı. Depremin üzerinden yaklaşık 6 gibi ay süre geçerken 11 ildeki fiziki yaralar sarılıyor. Geçici barınma sorunu tamamen çözülürken kalıcı konutların inşaatları da hızla sürüyor.

Bir yandan da şehirlerdeki enkaz kaldırma işlemleri devam ediyor. Bu kapsamda yüksek katlı binaların yıkım işlemleri sürüyor.

YEŞİLYURT'TA 12 KATLI İKİ BİNA İÇİN DİNAMİT KULLANILDI

Malataya Yeşilyurt ilçesine bağlı Bostanbaşı Mahallesi'nde depremlerde ağır hasar alan 12 katlı 2 binanın yıkımı için patlayıcı kullanıldı.

Özel bir firmanın uzman ekibince güvenlik önlemlerinin alındığı binalarda 200 kilogram patlayıcı, 4 bin kapsül kullanıldı.

Ağır hasarlı binaların yıkımı sürüyor

AYAKTA KALAN BİNA İŞ MAKİNESİYLE YIKILACAK

Binalardan biri patlamanın etkisiyle çöktü, diğeri ayakta kaldı. Binanın daha sonra iş makinesiyle yıkılacağı öğrenildi.

Bazı vatandaşlar yıkımı izledi.

Ağır hasarlı binaların yıkımı sürüyor

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...