Ağır hasarlı bina yıkım esnasında çöktü! Ortalık toz dumanla kaplandı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Ağır hasarlı bina yıkım esnasında çöktü! Ortalık toz dumanla kaplandı

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Kahramanmaraş merkezli depremlerde ağır hasar gören 7 katlı bir apartman yıkım esnasında tek dokunuşla yerle bir oldu.

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremde Diyarbakır'da ağır hasar gören binaların yıkımı kontrollü şekilde devam ederken, 7 katlı bir apartman yıkım esnasında çöktü.

SANİYELER İÇERİSİNDE ÇÖKTÜ

6 Şubat tarihinde Elbistan ve Pazarcık merkezli depremlerde ağır hasar alan binaların yıkımı SMC yıkım tarafından kontrollü bir şekilde devam ediyor. Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi Huzurevleri Mahallesi'nde ağır hasar gören 7 katlı Seferoğulları Apartmanı ise yıkım esnasında çöktü. O anlar çevredeki vatandaşların cep telefonu kameralarına saniye saniye yansıdı.

"YIKIMLARIMIZ DEVAM EDİYOR"

Yıkımı gerçekleştiren firmanın şantiye şefi Hivzullah Yetüt, yıkımların kontrollü bir şekilde devam ettiğini dile getirdi. Yetüt, "Şu anda Diyarbakır'da yüzlerce binanın yıkımını kontrollü bir şekilde gerçekleştiriyoruz. 40 kişilik ekibimizle çevre güvenliği alarak ve su tankerlerimizle yıkımlarımız devam ediyor. Bugün de Bağlar ilçemizdeki 7 katlı Seferoğulları Apartmanı'nın kontrollü yıkımını yapıyoruz" dedi.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...