Ağaç boyundaki hint keneviri şaşırttı

/ Kaynak: İHA
Ağaç boyundaki hint keneviri şaşırttı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

İzmir'in Kemalpaşa ve Ödemiş ilçelerinde 12 ayrı tarlaya baskın düzenleyen jandarma, 19 bin kök hint keneviri ele geçirdi.

İzmir'in Kemalpaşa ve Ödemiş ilçelerinde 12 ayrı tarlaya baskın düzenleyen jandarma, 19 bin kök hint keneviri ele geçirdi. Olayla ilgili 13 kişi gözaltına alınırken, hint kenevirlerinin ağaç boyunda ve ormanlık gibi olması jandarmayı şaşırttı.
İzmir İl Jandarma Komutanlığına bağlı, ekipler Kemalpaşa ve Ödemiş ilçelerinde köylülerin tarlalarına hint keneviri ektiği ve ticaretini yaptığı ihbarını aldı. İhbar üzerine 3 ay boyunca araştırma yapan istihbarat ekipleri, ormanlık bölgelerde etrafı çitlerle çevrilmiş 12 farklı tarlaya baskın düzenledi. Baskınlarda, 19 bin kök hint keneviri ile 65 kilo esrar maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili 13 kişi gözaltını alındı. nbsp;Uyuşturucu tacirlerinin sık ormanlık alanlar içerisinde çıkılması zor yamaçlarda boşluk alanlar açarak kenevir ektikleri, domuzlardan korumak için etraflarını çitlerle çevirdikleri de ortaya çıktı. Zanlıların yüzlerce metre uzunluğunda hortum döşeyerek profesyonel tarımda kullanılan damlama sulama tekniğiyle bitkileri suladıkları ve tarlaların başına kurdukları çadırlarda nöbet beklediklerini de belirledi.
GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...