Afyonkarahisar'da kan donduran infaz: Otomobille beraber yakılmış iki erkek cesedi bulundu

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Afyonkarahisar'da başlarından silahla vurulmuş iki kişi daha sonra bir araçla beraber yakıldı. Olayın sır perdesi henüz aralanamazken şahısların kimlikleri belirlendi.

Afyonkarahisar'da kan donduran bir infaza tanıklık edildi. Bolvadin ilçesi Özburun beldesinde bir otomobil yanmış halde olduğunu gören çevre sakinleri durumu jandarmayı bildirdi.

EKİPLER DEHŞETE DÜŞÜREN MANZARA İLE KARŞILAŞTI

İhbar üzerine harekete geçen Bolvadin İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler olay yerine geldiklerinde dehşete düşüren bir manzara ile karşılaştı Yanan otomobilin içerisinde iki kişinin cansız bedeni ile karşılaşan ekipler ardından çevrede geniş çaplı bir inceleme başlattı. Olay Yeri İnceleme ekipleri yaptıkları ilk incelemede cesetlerin silahla vurulduktan sonra araçla birlikte yakıldığını tespit etti.

CESETLERİN KİMLİKLERİ TESPİT EDİLDİ

İncelemenin ardından delil toplayan ekipler daha sonra şahısların kimliklerini belirlemek için çalışma yaptı. Yapılan çalışmada ölen şahısların Ramazan T. ve Gürsel C. isimli şahıslar olduğu belirlendi. Ekiplerin yaptıkları incelemenin ardından şahısların cenazeleri otopsi için Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Olayın ardından başlatılan soruşturma geniş çaplı olarak devam ediyor.

Afyonkarahisar'da kan donduran infaz: Otomobille beraber yakılmış iki erkek cesedi bulunduYanmış ceset Adli Tıp Kurumu'na götürülürken...

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...