Afrin'den Reyhanlı'ya 1 günde 5 roket: 1 çocuk hayatını kaybetti!

Düzenleyen:
Afrin'den Reyhanlı'ya 1 günde 5 roket: 1 çocuk hayatını kaybetti!

GÜNDEM Haberleri

Terör örgütü YPG-PYD kontrolündeki Suriye'nin Afrin bölgesinden atılan roketlerden biri Hatay'ın Reyhanlı ilçesindeki bir eve düştü. Saldırıda 17 yaşındaki bir kız çocuğu hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı. Son gelen bilgilere göre; Reyhanlı'ya bir roket daha düştü. Böylece Reyhanlı'ya bir günde 5 roket birden atılmış oldu.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin "Zeytin Dalı Harekatı"nı yürüttüğü Suriye'nin Afrin bölgesinden teröristler tarafından atılan roketlerden biri Reyhanlı ilçesi Gültepe Mahallesi'nde bir eve isabet etti. Saldırıda Fatoş Avlamak (17) adlı kız çocuğu hayatını kaybetti. 1 kişi de ayağından yaralandı. 

Saldırının ardından olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri roketlerin düştüğü yerlerde incelemelerini sürdürüyor. 
Öte yandan, teröristlerin attığı roketlerden birisinin boş bir araziye düştüğü belirtildi. 

Afrin'den Reyhanlı'ya 1 günde 5 roket: 1 çocuk hayatını kaybetti!

17 yaşındaki Fatma roketli saldırıda hayatını kaybetti

Suriye’nin Afrin bölgesinden teröristler tarafından atılan roket Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde bir eve düştü. Saldırıda 17 yaşındaki Fatma Avlar hayatını kaybetti.

Afrin'den Reyhanlı'ya 1 günde 5 roket: 1 çocuk hayatını kaybetti!

Türk Silahlı Kuvvetlerinin "Zeytin Dalı Harekatı"nı yürüttüğü Afrin bölgesinden bugün, Reyhanlı ilçesine 2 roket atıldı. Roketlerden biri Gültepe Mahallesi’ndeki Avlar ailesinin oturduğu eve isabet etti. Roketli saldırıda Tayfur Sökmen Anadolu Lisesi 11. sınıf öğrencisi Fatma Avlar hayatını kaybetti.

Olayda yaralanan 2 kişinin Reyhanlı Devlet Hastanesindeki tedavisinin sürdüğü, hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Reyhanlı'ya 2 roket daha atıldı

Afrin bölgesinden atılan 2 roketin daha Reyhanlı'ya düştüğü bildirildi. Olayda bir kişinin hafif yaralandığı öğrenildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Suriye'nin Afrin bölgesindeki terörist unsurlara yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekâtı kararlılıkla sürüyor. Mehmetçik ve ÖSO güçleri cephe hattındaki köyleri bir bir teröristlerden temizlerken, terör örgütü PYD/PKK sivilleri hedef almaya devam ediyor. Son olarak Afrin'den ateşlenen 2 roketin daha Hatay'ın Reyhanlı ilçesine düştüğü bildirildi. Saldırıda can kaybı yaşanmazken, bir kişinin hafif yaralandığı öğrenildi.

Afrin'den Reyhanlı'ya 1 günde 5 roket: 1 çocuk hayatını kaybetti!

Akşam saatlerinde bir roket daha 

Sabah saatlerinde gerçekleşen 2 roketli saldırının ardından öğle saatlerinde de Afrin bölgesinden atılan 2 roketin Reyhanlı'ya düştüğü bildirilmişti. Son gelen bilgilere göre Reyhanlı'ya bir roket daha düştü.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...