Afiş asmayı reddeden akrabayı bu hale soktular!

/ Kaynak: İHA
Afiş asmayı reddeden akrabayı bu hale soktular!

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Adana'da, muhtarlıkta çalışarak cezasını çeken bir kişi, iki dayısı, kuzeni ve bir muhtar tarafından afiş asmadığı için darp edildiğini ileri sürdü.

Adana'da, Denetimli Serbestlik Yasası kapsamında Şakirpaşa Muhtarlığı'nda çalışarak cezasını çeken bir kişi, iki dayısı, kuzeni ve bir muhtar tarafından afiş asmadığı için darp edildiğini ileri sürdü.

Edinilen bilgiye göre, olay, merkez Seyhan ilçesinde meydana geldi. İddiya göre, İbrahim Seli (33), 2007 yılında iki kavgaya karıştığı için 6 bin 500 lira para ve 5 ay hapis cezasına çarptırıldı. Seli, parayı ödemediği için cezası Denetimli Serbestlik Yasası kapsamında bir kamuda çalışma cezası verildi. Seli, bu cezayı Şakirpaşa Mahalle Muhtarı olan dayısı Hasan Güder'in yanında çalışarak çekmeye başladı. Hasan Güder yerel seçimlerde yeniden muhtar olduğu için Seli de gündüz muhtarlıkta gece de dayısıyla birlikte afiş asmak için dayısına yardımcı olmaya başladı. Seli, iki gün ardı ardına afiş asmaya gitmedi. Bunun üzerine dayısı ile aralarında telefonda tartışma çıktı. Tartışmada birbirlerine küfreden dayı yeğen daha sonra buluştu. Güder, yanında ağabeyi Nazmi Güder ile yeğeni İsmail Güder ve bir muhtar arkadaşıyla birlikte geldi. Taraflar konuşurken tekrar küfürleşme olunca aralarında kavga çıktı.

Afiş asmayı reddeden akrabayı bu hale soktular!

Kavgada Seli, kafasından aldığı taş darbeleri ve boğazı ile vücudunun çeşitli yerlerinden aldığı bıçak darbeleriyle yaralandı.
Olayda Hasan Güder'in kolu kırılırken, ağabeyi Nazmi Güder de yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldıktan sonra ifadesi alınmak için polis merkezine götürüldü. İfadesi alınan 3 şahıs serbest bırakılırken hastanede tedavi gören Seli de 7 gün iş göremez raporu aldı.
Evinde yatan Seli, kendisini darp edip bıçaklayanlardan şikayetçi olduğunu belirterek şöyle konuştu: "İki dayım, kuzenim ve bir muhtar beni acımasızca dövdü. Benim tek suçum afiş asmamak. Başka suçum yok. Önce bana hakaret edip küfrettiler. Bende küfür edince bulunduğum yere gelip otomobilden iner inmez boğazıma bıçak dayadılar. Elimle itmesem boğazımı keseceklerdi. Kalbimin altına ve sırtıma bıçak saplamak istediler. Parke taşı ile kafama vurdular. Ben gözümü açtığımda hastanedeydim. Başka birşey hatılamıyorum. Şimdi de beni şikayetçi olmamam için tehdit ediyorlar bunun için savcılığa başvurdum."

OLAYIN SEBEBİ AFİŞ DEĞİL

Şakirpaşa Muhtarı Hasan Güder ise olayın afiş asmama yüzünden çıkmadığını belirterek şunları söyledi: "Ben yeğenime acıyıp yanıma aldım. Onu iş başvurusu yapması için çağırdım. Ama iki gün işe gelmedi. Bende arayınca bana ağza alınmayacak küfürler etti. Bunu konuşmak için yanına gittiğimizde ağabeyime ve bana bıçak çekti. Beni ve ağabeyimi bıçakladı. Biz kendimizi savunduk. Kavganın sebebi kesinlikle afiş asmak değil."
Afiş asmayı reddeden akrabayı bu hale soktular!

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...