AFAD yanlış alarm verdi Kahramanmaraş sallandı!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
AFAD yanlış alarm verdi Kahramanmaraş sallandı!

GÜNDEM Haberleri

Son günlerde sık sık depremlerin yaşandığı Kahramanmaraş'tan bu kez 4.5 şiddetinde deprem haberi geldi. Ancak AFAD 'yanlış alarm' açıklaması yaptı. Depremin büyüklüğü 1.5 olarak açıklandı.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde saat 15.10'da 1,5 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Deprem, yerin yaklaşık 4.77 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

AFAD'TAN YANLIŞ ALARM

Öte yandan AFAD'ın Twitter hesaından ve internet sitesinden yapılan açıklamada Pazarcık ilçesinde meydana gelen depremin büyüklüğü önce 4.5 olarak verildi ardından 1.5 şeklinde olarak düzeltildi.

AFAD yanlış alarm verdi Kahramanmaraş sallandı!

ÖNCEKİ DEPREMLER

Pazarcık ilçesinde iki gün önce aynı büyüklükte bir deprem daha olmuştu. 20 Ekim saat 14.34'te 4,5 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiş,  Kentte saat 20.14'te 4,3 büyüklüğünde bir sarsıntı daha kaydedilmişti.  

Son dakika haberinin ayrıntıları geliyor....

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...