AFAD'dan asansör faciası açıklaması

/ Kaynak: AA
AFAD'dan asansör faciası açıklaması

GÜNDEM Haberleri  / AA

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) Şişli'deki asansör kazasına ilişkin açıklamalarda bulundu.

AFAD'dan asansör kazası ile ilgili yapılan açıklamada, "Görevlerini eksiksiz yerine getiren arama-kurtarma ekiplerini hedef göstermeyi amaçlayan bazı kasıtlı ve mesnetsiz iddiaları en sert biçimde kınıyoruz" denildi.Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) yapılan açıklamada, Şişli'deki asansör kazasına ilişkin, "Yaşanan acı olay sonrasında gündeme gelen ve görevlerini eksiksiz şekilde yerine getiren arama-kurtarma ekiplerini hedef göstermeyi amaçlayan bazı kasıtlı ve mesnetsiz iddiaları en sert biçimde kınıyoruz" ifadesine yer verildi. Başkanlıktan yapılan yazılı açıklamada, İstanbul'daki inşaat kazasının ardından yapılan çalışmalara ilişkin bilgi verildi.
Kazanın ardından AFAD İstanbul İl Müdürlüğü'ne bağlı 10 kişilik uzman ekiple itfaiye, 112 acil ve emniyet personelinin arama-kurtarma çalışmalarına hemen başladığı belirtilen açıklamada, çalışmalar sonucu 10 kişinin cansız bedenine ulaşıldığı bildirildi.
"Yaşanan acı olay sonrasında gündeme gelen ve görevlerini eksiksiz şekilde yerine getiren arama-kurtarma ekiplerini hedef göstermeyi amaçlayan bazı kasıtlı ve mesnetsiz iddiaları en sert biçimde kınıyoruz" denilen açıklamada, Türkiye'nin afet ve acil durumlarda tek yetkili kurumu olan AFAD'ın gelecekte meydana gelebilecek olaylar karşısında da hizmet etmeye devam edeceği kaydedildi.
Açıklamada ayrıca hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dilendi.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...