AFAD görevlisinin acı notları: 'Can kurtarma' mücadelesi kağıda döküldü

Düzenleyen:
- Güncelleme:
AFAD görevlisinin acı notları: 'Can kurtarma' mücadelesi kağıda döküldü

GÜNDEM Haberleri

Deprem bölgelerinde vatandaşları yeniden hayata döndürebilmelk için yoğun mücadele veren arama kurtarma ekiplerinin enkazdan canlı çıkarma çabası, tuttukları notlara da yansıdı.

Depremin yaşandığı 10 ilimizde arama-kurtarma çalışmalaraı canla başla devam ediyor. Enkazdan vatandaşları canlı çıkarma çabası sahada görev yapan personelin tuttuğu notlara da yansıdı.

SAĞ VE ÖLÜ ÇIKANLAR TEK TEK YAZILMIŞ

Gaziantep İslahiye’de bir AFAD görevlisinin notlarında, apartman apartman facianın boyutu görülüyor. Enkazlardan sağ ve ölü çıkarılanların tablolandığı notlar, bölgeyi vuran depremin en acı verileri. Söz konusu notlardan biri 10 Şubat tarihine ait. “Seyran Apt”, “Dr. Şevki Bey” ve “Huzur” apartmanlarından sağ ve ölü çıkarılanlara ilişkin rakamlar tek tek sıralanmış. 9 Şubat tarihli bir başka notta ise son 24 saatte binalardan 7 canlı, 15 kişinin ise ölü çıkarıldığı bilgisi yer alıyor.

(Yeni Şafak)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...