Adnan Menderes'e atılan büyük iftira

Adnan Menderes'e atılan büyük iftira

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Erdoğan'ın hemen her konusmasında işaret ettiği geçmişte Adnan Menderes'e atılan iftiraların belgesi ortaya çıktı.

Karanlık güçler, geçmişte de Adnan Menderes'e iftiralar atarak köşeye sıkıştırmaya çalıştılar. Adnan Menseres'in "Yeter söz milletindir" demesine ve ülkenin refah seviyesini artırmasına engel olmak için türlü kumpaslar kurdular. kurdukları uydurma belgelerle ve iftira üzerine kurulu oyunlarıyla Menderes hükümetini yıpratma çabasına girdiler.

Menderes hükümeti siyasetle yıkamayacaklarını anlayan derin güçler askeri cuntayla yıkmaya ve iftiralar atmaya başladılar.

O dönemde asker, sürekli ihtilal çağrısı yapıyor ve meşru ve seçilmiş hükümeti yıkmak için tüm girişimlerde bulunuyordu.

MENDERES'E KARŞI KARA PROPAGANDA BAŞLATTILAR

Menderes ve arkadaşlarını gözaltına almak için uydurma bahaneler üretmeye başladılar. Menderes'in beraberinde 12 uçak dolusu altınla birlikte kaçarken yakalandığı yönünde kara propaganda ürettiler. Menderes'i halkın gözünde küçük düşürmek için yayınlanan bu tebliğin, matbaası olan herkes tarafından basılıp yayınlanması emri verilmişti.


TAKVİM

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...