Adıyaman'da korkutan deprem!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Adıyaman'da korkutan deprem!

GÜNDEM Haberleri

Son deprem haberi Adıyaman'dan geldi. AFAD'dan gelen son dakika açıklamasında Sincik merkezli depremin büyüklüğünün 3,6 olduğu duyuruldu.

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen illerden biri olan Adıyaman'da yürekler bir kez daha ağza geldi. AFAD son depremin büyüklüğünü 3,6 olarak duyurdu, bölge halkı ise yine aynı korkuyu yaşadı.

ADIYAMAN 3,6 İLE SALLANDI

AFAD tarafından yapılan son dakika açıklamasında Adıyaman'da 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldiği yer aldı.  Büyüklük:3.6 (Ml) Yer:Sincik (Adıyaman) Tarih:2023-06-15 Saat:18:58:37 TSİ Enlem:38.109 N Boylam:38.427 E Derinlik:8.51 km

İŞTE SON DEPREMLER

Yaşanan depremlerin saatini ve şiddeti anlık olarak takip etmek mümkün. AFAD tarafından yayımlanan listede İstanbul, Elazığ, Düzce, Muğla, Tokat, Bingöl, İzmir, Manisa, Malatya ve birçok ile ait son dakika deprem bilgileri yer alıyor.

AFAD SON DEPREMLER İÇİN TIKLA

BU VİDEO DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...