Adıyaman’da acı bekleyiş: Enkaz başında gözyaşlarına boğuldu

- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve birçok ili etkileyen depremlerde büyük hasar alan Adıyaman’da ekiplerin çalışmaları günün ilk ışıklarıyla devam ediyor. Vatandaşlar enkaz başında yakınlardan iyi haber duymak için bekleyişlerini sürdürüyor.

Türkiye en yıkıcı depremlerden birini yaşadı. Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde 7.7, Elbistan’da 7.6 büyüklüğünde meydana gelen deprem birçok ilde ağır hasarlara neden oldu. Binlerce vatandaş depremde hayatını kaybederken birçok vatandaş da yaralı olarak enkazdan çıkarıldı.

Adıyaman’da acı bekleyiş: Enkaz başında gözyaşlarına boğuldu

ARAMA KURTARMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Yakınlarının enkazdan çıkarılmasını bekleyen vatandaşların bekleyişi devam ediyor. Saatler geçerken bekleyiş daha da zorlaşıyor. Depremin ardından enkazda arama kurtarma çalışmaları günün ilk ışıklarıyla devam ediyor.  Adıyaman’da depremin ikinci gününde ekipler, enkazdan insanları çıkartmak için çalışmalarını sürdürüyor.

ENKAZ BAŞINDA BEKLEYİŞ SÜRÜYOR

Meydana gelen deprem sonrasında şehrin birçok noktasında yaşanılan ev ve bina yıkılmaları sonucunda enkaz altında kalan vatandaşlara ulaşılmaya çalışılıyor. Ekipler, enkaz altında kalan insanları çıkartmak için çalışmalar gerçekleştiriyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...