Adıyaman ayağa kalktı! Camlar kırıldı, evler çatladı, 3 kişi korkudan fenalaştı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Temel kazısı için patlatılan dinamit, Adıyaman'ın Karadağ bölgesinde paniğe neden oldu. Adeta deprem etkisi yapan patlama nedeniyle camlar kırıldı, evler çatladı. 3 kişi ise korkudan fenalaştı. Patlatma esnasında vatandaşların yaşadığı panik güvenlik kameralarına yansıdı.

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerden en çok etkilenen iller arasında yer alan Adıyaman'da yaşayanlar, bir kez daha deprem paniği yaşadı. Ancak bu kez meydana gelen sarsıntının sebebi kullanılan patlayıcı oldu.

Adıyaman'ın Karadağ mevkiinde konut yapımı için sürdürülen temel kazılarında dinamit patlatıldı. Müteahhit firmanın kullandığı dinamit, adeta deprem etkisine neden oldu.  Bazı binaların duvarları çatladı, camları kırıldı. Patlatma esnasında vatandaşların yaşadığı panik ise güvenlik kameralarına yansıdı.

DEPREM KAYNAKLI ÇATLAKLAR BÜYÜDÜ

Şehir merkezinin tamamında hissedilen dinamit patlatmasının ardından büyük bir toz bulutu yükseldi. Adıyaman’ın birçok mahallesinde evlinde hasar oluşan ya da camları kırılan vatandaşlar 112’ye ihbarda bulundu. Polis ekipleri aldıkları ihbarlar neticesinde evlerde inceleme yaptı.

6 Şubat depremlerinde az hasar alan bazı binalarda, dinamitpatlaması sonrası yaşanan sarsıntı ile birlikte çatlakların büyüdüğü görüldü.

Adıyaman ayağa kalktı! Camlar kırıldı, evler çatladı, 3 kişi korkudan fenalaştı

3 KİŞİ FENALAŞTI

Patlamanın gerçekleştiği bölgeye yakın olan Adıyaman Tarım ve Orman Müdürlüğünde görevli 3 kadın fenalaştı. Olay yerine sağlık ekipleri çağrıldı.

Evlerinde hasar olan vatandaşlar, deprem olduğunu sandıklarını, kendilerini dışarı attıklarını belirterek, yetkililerin patlatma öncesinde bölgede yaşayan vatandaşlara bilgi verilmesini istedi. (Kaynak: İhlas Haber Ajansı)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...