Adil Öksüz gözaltında 3 defa ‘Alo’ demiş

Düzenleyen:
Adil Öksüz gözaltında 3 defa ‘Alo’ demiş

GÜNDEM Haberleri

FETÖ’nün Hava Kuvvetleri imamı olan firari Adil Öksüz’ün, gözaltına alındığı sırada cep telefonu kullanarak görüşmeler yaptığı ortaya çıktı.

Ebru KARATOSUN

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmada Adil Öksüz’le ilgili yeni bilgilere ulaşıldı. Darbe girişiminin ertesi günü Akıncılar Üssü’nde yakalanıp adliyeden serbest bırakılan Öksüz’ün gözaltında bulunduğu 17 Temmuz günü kendisine ait cep telefonuyla saat 15:15, 15:20 ve 15:25’te Atatürk Araştırma Merkezi Bilimsel Çalışmalar Müdürü Hasan B. ile telefon görüşmeleri yaptığını belirlendi. Gözaltına alınan Hasan B.’nin savcılık ifadesinde, Adil Öksüz’ü tanımadığını söylediği öğrenildi. Şüphelinin, Konya’da görev yapan astsubay oğlunun o telefondan kendisini arayarak gözaltına alındığını söylediğini ve numaranın Öksüz’e ait olduğunu bilmediğini iddia ettiği belirtildi.  Hasan B. mahkemece tutuklandı. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...