Adıyaman'da çok sayıda vatandaşa mezar olan sitenin müteahhidi tutuklandı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Adıyaman'da çok sayıda vatandaşa mezar olan sitenin müteahhidi tutuklandı

GÜNDEM Haberleri

Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem 11 ili etkilemiş ve bu illerden biri de Adıyaman olmuştu. Adıyaman'da diğer iller gibi büyük yıkım olmuştu ve çok sayıda vatandaşımız hayatını kaybetmişti. Adıyaman’da depremde yıkılan ve birçok vatandaşımızın hayatını kaybettiği Burak Yapı'nın müteahhidi çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Türkiye deprem felaketini yaşıyor. Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki yıkıcı depremde 11 il etkilendi ve 40 bini aşkın vatandaşımız hayatını kaybetti. Bu illerden biri de Adıyaman’dı. Adıyaman'da yıkılan ve birçok kişinin hayatını kaybettiği 7 katlı Burak Yapı'yla ilgili Adıyaman Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatıldı.

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Açılan soruşturma çerçevesinde Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Burak Yapı müteahhidi Kazım Oğuz, merkeze bağlı Kuşakkaya köyünde kaldığı adreste gözaltına alındı. İl Jandarma Komutanlığına getirilen Kazım Oğuz, tamamlanan işlemlerinin ardından Adıyaman Adliyesine sevk edildi. Burada mahkemeye çıkarılan Kazım Oğuz tutuklanarak cezaevine gönderildi. Konuyla ilgili soruşturma sürüyor.(İHA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...