Adı 'Berkin' değil Serdar, Ekmek çıkmadı!

Adı 'Berkin' değil Serdar, Ekmek çıkmadı!

GÜNDEM Haberleri

Ekmek almaya giderken ölen Berkin Elvan için ülkeyi ayağa kaldıranlar, aynı şekilde can veren Serdar Arslan'ı görmezden geldi.

İstanbul'da Gezi olayları sırasında ekmek almaya giderken yaralanan ve 9 ay sonra hayatını kaybeden Berkin Elvan (15) için sokakları ateşe verenler, Kobani eylemlerinde ölen Serdar Aslan'a (36) sessiz kaldı. HDP'nin kışkırtmasıyla başlayan Kobani olaylarında ölenlerin sayısı 35'e yükseldi. İstanbul Sultanbeyli'de ekmek almaya giderken eylemcilerin arasında kalan iki çocuk babası Serdar Arslan, başından yaralandı. Yoğun bakıma alınan Arslan 9 gün sonra hayatını kaybetti. Trabzon'da sessiz sedasız toprağa verilen talihsiz gencin babası Hayati Arslan "Olaylar yaşanırken ekmek almaya gitmişti. Taş yağmuruna tutuldu. Kaçarken arkadan taşı yedi ve devrildi. Olaylarla hiç bir ilgisi yoktu. Hastaneye götürdüğümüzde bilinci kayıptı, zaten ölmüştü" diye gözyaşı döktü. Gezicilerin Aslan'ın şehir eşkıyaları tarafından katledilmesine duyarsız kalması, meselenin Berkin olmadığını gözler önüne serdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...