Adeta sırra kadem bastı: Korhan Berzeg'i arama çalışmaları 19'uncu gününde...

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Adeta sırra kadem bastı: Korhan Berzeg'i arama çalışmaları 19'uncu gününde...

GÜNDEM Haberleri

Balıkesir'de kayıplara karışan ünlü ekonomist Korhan Berzeg'den 19 gündür haber alınamıyor. Ekipler 83 yaşındaki isme ulaşmak için çalışmalarını sürdürürken, şu ana kadar 136 kilometrekarelik bir alanın tarandığı belirtildi.

 

Balıkesir'in Gönen ilçesinde köpeği 'Tina' ile birlikte yürüyüşe çıkan 83 yaşındaki ekonomist Korhan Berzeg'ten 19 gündür haber alınamıyor. Bakan Mehmet Şimşek'in mesai arkadaşı olduğu bilinen Berzeg için başlatılan arama çalışmaları devam ederken, Jandarma Komando Özel Asayiş Komutanlığı (JÖAK) ekibi de çalışmalara destek veriyor.

"ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ"

Anadolu Ajansı'nın haberine göre; arama çalışmalarına ilişkin bilgi almak amacıyla ilçeye gelen Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Gönen Kaymakamlığında toplantı düzenledi. Toplantının ardından gazetecilere açıklama yapan Şıldak, arama çalışmalarının çok yönlü sürdüğünü söyledi.

Günde ortalama 50 ila 70 civarı personelin arama çalışmalarını devam ettirdiğini anlatan Şıldak, şöyle devam etti: "Çalışmalar her yönüyle devam ediyor. Şu ana kadar 136 kilometrekarelik bir alan taranmış durumda. Bu alan birkaç kez gözden geçirildi. Şimdi de Armutlu Mahallesi'ne bizzat giderek çalışmaları yerinde de gözlemleyeceğiz.

Çalışmanın adli boyutunu da Gönen Savcılığımız sürdürüyor. Yapılabilecek olan tüm çalışmalar en kapsamlı şekilde, dört dörtlük şekilde sürdürülmüştür. Çalışma yürüten ekiplerimizi tebrik ediyorum. En kısa zamanda ve sağ salim şekilde vatandaşımıza ulaşmayı ümit ediyoruz. Sonuna kadar azimle çalışmalarımızı sürdüreceğiz."

HERHANGİ BİR İZE RASTLANMADI

Vali Şıldak, Berzeg'in kaçırıldığı yönündeki iddiaların hatırlatılması üzerine, "Olayı tüm yönleriyle mercek altında tutuyoruz, bütün yönleriyle inceliyoruz. En kapsamlı şekilde arama çalışmalarımız ve adli süreç devam ediyor" dedi.

Şıldak, daha sonra Berzeg'in kaybolduğu mahalleye giderek evinin çevresinde ve bölgede yapılan çalışmalara ilişkin yetkililerden bilgi aldı.

Arama çalışmalarında şu ana kadar Korhan Berzeg'e ait herhangi bir ize rastlanmadı. Ekiplerin çalışmaları devam ediyor. (Kaynak: Anadolu Ajansı)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...