Adana'da Yüreğir Kaymakamı Mustafa Kılıç, dolandırıcılık iddiasıyla gözaltına alındı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Adana'da Yüreğir Kaymakamı Mustafa Kılıç, dolandırıcılık iddiasıyla gözaltına alındı

GÜNDEM Haberleri

Adana'nın Yüreğir ilçesi Kaymakamı Mustafa Kılıç'ın İçişleri Bakanlığı tarafından açığa alındığı ve hakkında yakalama kararı çıkarıldığı öğrenildi. Kılıç ekipler tarafından gözaltına alındı.

Yüreğir Kaymakamı Mustafa Kılıç için 'dolandırıcılık' iddiası nedeniyle ekipler harekete geçti. Adana Cumhuriyet Başsavcılığı, hakkındaki dolandırıcılık iddiaları nedeniyle İçişleri Bakanlığınca açığa alındığı öğrenilen Mustafa Kılıç hakkında yakalama kararı çıkardı.

GÖZALTINA ALINDI, BAKANLIK HAREKETE GEÇTİ

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kentte olduğu belirlenen Kılıç'ı gözaltına aldı. Olayla ilgili İçişleri Bakanlığının da müfettiş görevlendirdiği belirtildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

MUSTAFA KILIÇ KİMDİR?

1976 yılında Yozgat İlinde doğdu. İlk, Orta ve Lise öğrenimini Kadışehri’nde tamamladıktan sonra Gazi Üniversitesi İdari Bilimler Fakültesi’nden 1998 yılında mezun oldu. 2000 yılında İçişleri Bakanlığı tarafından Yozgat Kaymakamı Adayı olarak atandı.

Kaymakamlık kursunu başarıyla tamamladıktan sonra; Ordu Korgan Kaymakamlığı, Elazığ Ağın Kaymakamlığı, Antalya Akseki Kaymakamlığı, Adana Karataş Kaymakamlığı, Diyarbakır, Kayapınar Kaymakamlığı  ve Mersin Yenişehir Kaymakamlığı görevlerinde bulundu.

12.09.2022 tarihinden beri Yüreğir Kaymakamı olarak görevine devam etmektedir. Evli ve 4 çocuk babasıdır.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...