Adana’da vahşet! Kocası tarafından boğazı kesilen kadın hayatını kaybetti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Adana’da vahşet! Kocası tarafından boğazı kesilen kadın hayatını kaybetti

GÜNDEM Haberleri

Adana’nın Seyhan ilçesinde karı koca sabah saatlerinde henüz nedeni bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışmaya başladı. Kısa sürede kavgaya dönen tartışmada cani koca mutfaktan getirdiği bıçakla kadının boğazını kesti ve kaçtı. Kocası tarafından boğazı kesilerek ağır yaralanan kadın, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Adana'da korkunç bir olay yaşandı. Eşiyle tartışan cani erkek 3 çocuğunun annesinin boğazını kesti. Merkez Seyhan ilçesine bağlı Dağlıoğlu Mahallesi'nde yaşanan olayda iddiaya göre, Sultan S. (40), 3 çocuğu ve eşi Kasım S. (40) ile birlikte Adana’ya yerleşti. Bugün sabah saatlerinde ise çift, çocuklarının yanında tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kasım S. mutfaktan aldığı bıçakla eşinin boğazını kesip evden çıkarak, motosikletle kaçtı.

KOMŞULARI İMDADINA YETİŞTİ AMA KURTULAMADI

Kanlar içinde kalan kadının imdadına ise komşuları yetişti. Eve gelen komşuları Sultan S.'yi kanlar içinde görünce hemen sağlık ekiplerine ve polise haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri kadını özel bir hastaneye kaldırdı. Ancak boğazı kesilen Sultan S. yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Adana’da vahşet! Kocası tarafından boğazı kesilen kadın hayatını kaybetti

Kadının cenazesi otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı. Polis ise olaydan sonra kaçan kocayı yakalamak için çalışma başlattı. Geride kalan 3 çocuk ise yurda verildi.(İHA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...