Adana’da palet deposu alevler geceyi aydınlattı! İş yeri resmen kül oldu

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Adana’da palet deposu alevler geceyi aydınlattı! İş yeri resmen kül oldu

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Adana’da palet deposunda akşam saatlerinde yangın çıktı. Çıkan yangını görenler durumu hemen ekiplere bildirdi ve olay yerine gelen itfaiye ve TOMA’nın 2 saatlik müdahalesinin ardından kontrol altına alındı. Yangında iş yeri tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.

Seyhan'da gece saatlerinde nedeni bilinmeyen yangın iş yerini kül etti. Saat 02.30 sıralarında Seyhan ilçesine bağlı Yeşiloba Mahallesi'nde bulunan bir palet deposunda meydana gelen olayda henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı iş yerinde yangın çıktı.

Çevredeki vatandaşların alevleri görmesi üzerine durum polis ve itfaiye ekiplerine bildirildi. Bölgeye çok sayıda itfaiye ile polis sevk edildi. Polis yangın bölgesinde güvenlik önlemi alırken itfaiye ekipleri müdahaleye başladı.

İŞ YERİ KULLANILAMAZ HALE GELDİ

Yangına bir süre sonra Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı da (TOMA) gelip destek vermeye başladı. Yaklaşık 2 saat süren çalışmaların ardından yangın kontrol altına alındı. Yangında iş yeri tamamen kullanılamaz hale geldi. İtfaiye erleri yangının çıkış nedenini araştırıyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...