Adana'da madde bağımlısı 'sevgili' dehşeti! Kıskançlık krizine girdi sevgilisini boğmaya çalıştı: 1 ölü, 3 yaralı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Adana'da madde bağımlısı 'sevgili' dehşeti! Kıskançlık krizine girdi sevgilisini boğmaya çalıştı: 1 ölü, 3 yaralı

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Adana'da kıskançlık krizine giren madde bağımlısı Ahmet Can G. sevgilisini boğmaya çalıştı. O anlarda zavallı kadının çığlık seslerini duyan bir kişiyi öldüren Ahmet Can G. dehşet anlarda yoldan geçen 3 kişiyi de yaraladı. Ekiplerin peşine düştüğü bağımlı şahıs kıskıvrak yakalandı ve emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. 

Adana'da uyuşturucu bağımlısı genç kıskançlık krizine girdi ve dehşet saçtı. Sevgilisini öldürmeye çalışan şahıs, o anlarda kapıya çıkan bir kişiyi pompalı tüfekle vurduğu yetmezmiş gibi bir de yoldan geçenlere saldırdı.. Seyhan ilçesine bağlı Ziyapaşa Mahallesi’nde meydana gelen olayda Ahmet Can G. (29), sevgilisi Nesrin S.'nin (28) yaşadığı apart dairesine gitti.

Kullandığı uyuşturucu madde etkisinde olan Ahmet Can G., bir süre sonra sevgilisi Nesrin S.’yi boğmaya çalıştı. Apart dairesindeki yan odada kalan Sadettin Tangüner (58) ise sesler üzerine kapının önüne çıktı.

POMPLAI TÜFEKLE DEHŞET SAÇTI

Bu sırada madde etkisinde olan Ahmet Can G., Tangüner’i pompalı tüfekle kasığından ve boynundan vurarak olay yerinden kaçtı. Ardından Ahmet Can G., olayla alakası olmayan ve sokakta yürüyen Y.A., O.G. ve Ö.B.A.’yı da pompalı tüfekle vurdu.

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekipleri vurulan 3 kişiyi kentteki çeşitli hastanelere kaldırırken, yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Tangüner ise olay yerinde hayatını kaybetti. Tangüner’in cesedi otopsisi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

YAKALANDI, İFADESİNDE 'HATIRLAMIYORUM' DEDİ

Olayı gerçekleştiren şüpheli ise saklandığı inşaatta yakalandı. Ahmet Can G. emniyette verdiği ifadesinde, "Maddenin etkisindeydim ne olduğunu hatırlamıyorum" derken, sevgilisi Nesrin S.’nin de ifadesinde, "Kıskançlık krizine girdi, beni boğmaya çalıştı" dedi. Ahmet Can G., emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk oldu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
aslan18 Ekim 2023 17:03

nden yakalrsınız neden vurup gebertmezsiniz bu tür adileri aramızda tutarsınız. Anlamak mümkün değil.

Sonraki Haber Yükleniyor...