Aşırı sıcakların ardından Adana sağanağa teslim! Kuvvetli yağış ve rüzgar hayatı olumsuz etkiledi

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Aşırı sıcakların ardından Adana sağanağa teslim! Kuvvetli yağış ve rüzgar hayatı olumsuz etkiledi

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Bir süredir yüksek sıcaklıkların etkili olduğu Adana'da Meteoroloji'nin uyarılarının ardından kuvvetli sağanak yağış etkili oldu. Yağışın yanı sıra kuvvetli rüzgarın etkili olduğu bölgede bir ağaç otomobilin üzerine devrildi.

Yurt genelinde devam eden sıcaklıklar bazı bölgelerde etkisini sürdürürken bazı noktalarda ise yerini yağışa bıraktı. Meteoroloji 6. Bölge Müdürlüğü’nün yaptığı uyarının ardından Adana’da sağanak yağış ve rüzgar etkili oldu. Adana’da aşırı sıcakların ardından bugün öğleden sonra yüksek kesimlerde başlayan sağanak yağış, öğleden sonra kent merkezine ulaştı. Etkili olan yağmur nedeniyle bazı yollarda su birikintileri oluştu.

Yağmurla birlikte etkili olan rüzgar ise Süleyman Demirel Bulvarı'nda bir ağacın otomobilin üzerine devrilmesine neden oldu. Otomobilde hasar meydana geldi. Yağmur şehir merkezinde etkisini sürdürüyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...