Adana'da korkunç manzara! Hayvan otlamaya gittiler, dere kenarında fark ettiler

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Adana'da korkunç manzara! Hayvan otlamaya gittiler, dere kenarında fark ettiler

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Adana’da hayvan otlatan vatandaşlar dere kenarında kadın cesedi bulundu. Cesedin bacak ve boyun kısımlarında yaralar olduğu görüldü.

Adana'da dere kenarında kadın cesedi bulundu. Olay, saat 17.30 sıralarında merkez Sarıçam ilçesine bağlı Boynuyoğun Mahallesi'ndeki dere kenarında yaşandı.

KÖTÜ KOKUYU TAKİP ETTİLER

Bölgede hayvan otlatan vatandaşlar, dere kenarında yürürken kötü bir koku alıp çevreyi incelemeye başladı. Dere kenarında yürümeye devam eden vatandaşlar bir kadın cesediyle karşılaştı.

KİMLİĞİ BELİRLENEMEDİ

İhbar üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemede, 4-5 günlük olduğu tahmin edilen cesedin bacak ve boyun kısımlarında yaralar olduğu tespit edildi. Üzerinden kimlik çıkmayan kadının cesedi, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...