Adana'da evinde ölü bulunan genç kadının 5 aylık hamile olduğu ortaya çıktı!

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Adana'da evinde ölü bulunan genç kadının 5 aylık hamile olduğu ortaya çıktı!

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Adana’da yakınlarının evinde ölü bulduğu 21 yaşındaki genç kadının kocası tarafından boğularak öldürüldüğü değerlendirilirken olaya ilişkin acı bir gerçek ortaya çıktı. 21 yaşındaki genç kadının, 5 aylık hamile olduğu öğrenildi.

Seyhan ilçesine bağlı Küçükdikili Kavaklı Mahallesi’nde yaşnan korkunç olayda H.D (21), sabah saatlerinde yakınları tarafından evinde ölü olarak bulundu. Bunun üzerine durum polise ihbar edildi. Bölgeye gelen polis ekipleri ölen kadının üzerinde yapılan ilk incelemelerde herhangi darp ve kesici alet izine rastlamadı.

H.D'nin cenazesi otopsisi yapılmak üzerine Adana Adli Kurumu morguna kaldırıldı. H.D'nin kesin ölüm nedeni yapılacak otopsisinin ardından belirlenecek.

ACI GERÇEK ORTAYA ÇIKTI: HAMİLEYMİŞ

H.D'nin kocası E.D. (27) ise karısını boğarak öldürdüğü şüphesiyle gözaltına alındı. Bu arada genç kadının 5 aylık hamile olduğu ortaya çıktı. Ayrıca gözaltına alınan kocanın evden çıktıktan sonra sokakta 10 yaşındaki bir çocuğu da boğmaya çalıştığı, vatandaşların çocuğu şüpheli kocanın elinden güçlükle aldığı öne sürüldü.

'TEK GERÇEĞİM'  DİYE PAYLAŞTI AMA ÖLDÜRDÜ

Bu arada çiftin sosyal medyadaki mutlu anlarının fotoğrafları da ortaya çıktı. Şüpheli kocanın sosyal medyadaki eşiyle olan bir fotoğrafının üzerine, "Tek gerçeğim" yazıp kalp koyduğu görüldü. Çiftin düğün fotoğraflarını da sosyal medyadan yayınladığı görüldü. Bu arada, Adana'da 26 Ekim'den bu yana kocası tarafından 3 kadın öldürüldü.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...