Adana'da dehşet! Sevgilisine çarpan yaşlı adamı bıçakladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Adana'da bir kişi, kız arkadaşının kullandığı motosiklete arabasıyla çarpan yaşlı adamı herkesin gözü önünde bıçakladı. Gözü dönmüş zanlı yaşlı, adamın yalvarmalarını duymazdan geldi. O anlar kameralara da yansıdı.

Adana’da yaşlı adam kullandığı otomobil ile bir motosikletliyle çarpıştı. Kazada motosiklet sürücü kız yaralandı. Haberi alan öfkeli sevgilisi ise olay yerine gelip dehşet saçtı. İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; Olay, Seyhan ilçesine bağlı Ziyapaşa Mahallesi’nde yaşandı. Yaşlı adam kullandığı otomobil ile bir kızın kullandığı motosikletle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle genç kız yaralandı.

KAZAYI DUYAN SEVGİLİSİ OLAY YERİNDE DEHŞET SAÇTI

Kızın erkek arkadaşı olduğu öğrenilen bir kişi kazayı duyduğu gibi olay yerine geldi ve yaşlı adama saldırmaya başladı. Yaşlı adam gence "yapma" demesine rağmen öfkeli genç herkesi gözü önünde adamı bıçakladı. Bacağından yaralanan yaşlı adam sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılırken genç ise gözaltına alındı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...