Adana'da akıl almaz olay! Alacağını alamadı eve bomba attı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Adana'da ikamet eden bir kişi, borcunu ödemeyen arkadaşının Seyhan ilçesine bağlı Akkapı Mahallesi'ndeki evinin önüne el yapımı bomba attı. Zanlı kaçarken sokağı alevler sardı. Büyük korku yaşayan mahalleli yangını kendi imkânlarıyla söndürdü.

Adana’da bir eve atılan el yapımı bomba patladı. Olayın detayları ise duyanları şaşkına çevirdi. Zanlının arkadaşından alacağını tahsil edemediği için böyle bir eylem yaptığı ortaya çıktı. İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; Olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Akkapı Mahallesinde yaşandı. Arkadaşının evinin önüne gelen zanlı el yapımı bomba bıraktı. Bomba bir süre sonra büyük bir gürültüyle patladı. Patlamanın ardından sokağı alevler sardı. Şüpheli ise olay yerinden kaçtı. Patlama sesini duyan vatandaşlar evlerinden dışarı çıktı. O anlar da ise saniye saniye güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Vatandaşlardan Gizem Beyaztaş "Şiddetli bir ses duyduk. Panikle dışarı çıktık. Daha sonra polis geldi. Çok korktuk. Sanırım atılan bomba birden fazlaydı, çünkü art arda sesler geldi" dedi. Bu arada, güvenlik güçleri şüphelinin kimliğini kısa sürede tespit ederek gözaltına aldı. 

Kaynak: İHA

 

 



Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...