Adana'da akıl almaz kaza! Ailesi ile yolda yürüyen kadına kamyonetin kapağı çarptı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Adana'da ailesi ile yolda yürüyen kadına seyir halindeki bir kamyonetin açılan kapağı çarptı. Talihsiz kadın bir anda yere yığılırken kamyonet sürücüsü ise olanlardan habersiz yoluna devam etti. O anlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Adana'da seyir halindeki bir kamyonetin açılan arka kapağı, yolda yürüyen kadının başına çarptı. Olay, Kozan ilçesine bağlı Tufanpaşa Mahallesi’ndeki üstün Sokak’ta yaşandı.

AİLESİ İLE YÜRÜYEN KADINA KAMYONET KAPAĞI ÇARPTI

Sokakta seyir halinde olan bir kamyonetin arka demir kapağı açıldı. Açılan kapak bu sırada ailesiyle birlikte sokakta yürüyen Leyla U.'nun başına çarptı. Kapağın çarpmasıyla kadın yere yığıldı. Plakası öğrenilemeyen kamyonet ise durmadan yoluna devam etti.

HASTANEDE TEDAVİSİ DEVAM EDİYOR

İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı kadın, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Kozan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...