Adana'da yürekler yine ağza geldi: 4,2 ile sallandılar

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Adana'da yürekler yine ağza geldi: 4,2 ile sallandılar

GÜNDEM Haberleri

Türkiye'nin 3 ilinde bugün 4 deprem meydana geldi. Adana sabah ve akşam saatlerinde olmak üzere iki defa sallandı. Ege Denizi ili Erzurum'da da depremler kaydedildi. Vatandaşlar korkuya kapılırken can ve mal kaybı yaşanmadı.

Yurdun birçok bölgesinde bugün art arda depremler gerçekleşti. İlki saat 07.42'de Aydın Kuşadası Körfezi'nde yaşandı. Körfeze 10 kilometre mesafede, yerin 7 kilometre derinliğinde 4,2'lik deprem kaydedildi. Ege Deniz açıklarındaki sarsıntı Aydın ile İzmir'de hissedildi.

EGE'DEN SONRA ADANA

Aradan 5 dakika geçtikten sonra bir ürküten haber de doğudan geldi. Adana'nın Kahramanmaraş'a sınır olan ilçesi Saimbeyli, saat 7.47'de 4 büyüklüğünde deprem ile sallandı. Yerin 5 kilometre derinliğindeki sarsıntı, yüzeye yakın olduğu için daha yoğun hissedildi.

BİR SARSINTI DA ERZURUM'DAN 

Saat 10.41'de ise Erzurum korkuttu. Aziziye ilçesinde 7 kilometre derinlikte 4,6 büyüklüğünde deprem oldu.

SAMBEYLİ YİNE SALLANDI

Akşam üzeri Adana Saimbeyli bir kere daha korkuttu. AFAD, saat 17.57'de şehirde 4,2 büyüklüğünde bir depremin kaydedildiğini açıkladı. Sarsıntının derinliği 7 kilometre olarak ölçüldü. Neyse ki üç ilde de can ve mal kaybı yaşanmadı, yaralanan da olmadı. 

AFAD SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYIN

KANDİLLİ SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYINIZ

BU VİDEO DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...