Açılışa özel indirim izdihamı getirdi! Duyan akın etti, kadınlar birbirini ezdi

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Bursa'da bir ev eşyası satan mağaza açılışa özel indirim düzenledi ve bunu duyan mağazaya akın etti. Sabah saatlerinden itibaren kapıda uzun kuyruklar oluştu ve mağaza açılır açılmaz kapı önündeki kalabalık bir anda içeri girmeye çalışınca izdiham oluştu. Kadınların, indirim uğruna birbirini ezdiği anlar ise anbean kameraya yansıdı.

İndirimi duyan akın edince izdiham da kaçınılmaz oldu. İnegöl'ün Burhaniye Mahallesi İstiklal Caddesi’nde ev eşyaları ve aletleri satan mağaza, açılışa özel indirim kampanyası düzenledi.

BİRBİRLERİNİ EZDİKLERİ ANLAR KAMERADA

İndirimi duyan kadınlar, sabahın erken saatlerinde mağazanın önünde toplandı. Mağaza yetkililerinin kapıları açmasıyla toplanan kalabalık, içeri girmek isteyince izdiham yaşandı. Kadınların birbirini ezdiği anlar amatör kameraya yansıdı. Yoğunluk bir saat sonra normale döndü.(İHA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...