ABD'ye giden Kılıçdaroğlu'na Bahçeli'den tepki: Neredeydi, kimlerle fisko yaptın?

Düzenleyen:
- Güncelleme:
ABD'ye giden Kılıçdaroğlu'na Bahçeli'den tepki: Neredeydi, kimlerle fisko yaptın?

GÜNDEM Haberleri

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında Kılıçdaroğlu'nun ABD ziyaretine tepki gösterdi ve "Gizemli 8 saat içinde neredeydin. Kimlerle fiskos yaptın. Kılıçdaroğlu 8 saatin esrarını milletimize açıklamak zorundadır." dedi.

MHP Lideri Bahçeli, geçtiğimiz günlerde ABD'ye giden CHP lideri Kılıçdaroğlu'na tepki göstererek "8 saat süreyle ortadan kaybolması kuşkuludur.Gizemli 8 saat içinde neredeydin. Kimlerle fiskos yaptın. Kılıçdaroğlu 8 saatin esrarını milletimize açıklamak zorundadır." şeklinde konuştu.

Öte yandan Bahçeli, Bartın'daki feci maden kazası ile ilgili "Üzüntümüz tarifsizdir. Patlamaya yol açan kusur mutlaka gün yüzüne çıkacaktır." ifadelerini kullandı.

MHP Lideri Bahçeli'nin konuşmasından öne çıkan başlıklar şu şekilde:

"(Bartın'daki feci maden kazasına ilişkin) Maden kazasında, acı üzerinden istismar yapmanın kimseye faydası olmaz. Felakete siyasi içerik katmak için el ovuşturanlar bize göre samimi değildir. Sayıştay raporlarının siyasi muhalefet haline dönüştürülmesi mahsurludur.

MUHAKKAK HESABI SORULACAKTIR

Maden ocağındaki patlamayı bahane ederek el ovuşturan kim ya da kimler varsa bize göre samimi değildir. Acı üzerinde istismar yapmanın mert ve sorumlu bir tavırla hiçbir ilgisi olamaz. Bunlar tespit edilirse muhakkak hesabı sorulacaktır.

Amasra'yı konuşuyorken Soma felaketini hatırlatmak hastalıklı bir yaklaşımdır. Biz kardeşlerimizin bulunup çıkarılmasını bekliyorken provokasyona heveslenenler hem alçak hem de ahlaksızdır.

Henüz patlama yeni olmuşken, henüz işçilerimiz toprak altından bile çıkarılmamışken Sayıştay'ın raporlarını birden bire servis edenlerin önü-arkası iyice araştırılmalıdır.

TÜRKİYE ESKİ TÜRKİYE DEĞİL!

2023 yılı Türkiye Cumhuriyeti'nin 1. yüzyılının nihai eşiğidir. 2023 yılı Türkiye'nin müjdesi ve bu hedefin tarihi mesajıdır. Yönetim hayatımızda Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle gerçekleşen reform gücüne güç katmıştır. Kuru üzümden pekmez çıkarmak için masalara oturan yükseldikçe yükselen Türkiye bahtiyarlığını göremezler. Bunlar hüsrandan çıkıp hezimete boylayan aymazlardır. Bunlar çark gibi dönen ayarsızlardır. Ayarsızların zillet içinde oldukları da ayan beyan ortadadır. Türkiye, eski Türkiye değildir. 

KILIÇDAROĞLU'NUN ABD ZİYARETİ

Türkiye'yi yabancı ülkelerede şikayet etmek şerefli bir tavır değildir. New York'un en işlek caddesinde ergen gibi video çekmek mertlik değildir. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu dersini tarihten değil Türkiye düşmanlarından aldığını gözler önüne sermiştir. Dua et ki yerleşmiş ve güçlenmiş bir demokrasimiz vardır.

Tek kelime ile diyorum ki; yazıklar olsun. Zillet deyince rahatsız oluyorlar, bu Kılıçdaroğlu ve ittifakı için ne diyelim. Kılıçdaroğlu'nun ABD'de ne yaptığı, kimlerle temas kurduğu az çok bellidir. 8 saat süreyle ortadan kaybolması kuşkuludur. Gizemli 8 saat içinde neredeydin. Kimlerle fiskos yaptın. Kılıçdaroğlu 8 saatin esrarını milletimize açıklamak zorundadır.

TÜRK AKIM VURGUSU

Geçen hafta da vurguladığım gibi Türk Akım enerji güvenliğinin vazgeçilmez hale gelmiştir. Türkiye taraftır ama kalıcı bir barışın tarafıdır."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...