'Abdullah Gül'ün Cumhurbaşkanı'na yaptığı ayıptır'

Düzenleyen:
'Abdullah Gül'ün Cumhurbaşkanı'na yaptığı ayıptır'

GÜNDEM Haberleri

TGRT Haber’de yayınlanan Medya Kritik’te bugün MHP lideri Devlet Bahçeli'nin AK Parti Kayseri mitingine katılmayan 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü eleştiren konuşması gündeme geldi.

Türkiye Gazetesi Yazarı Fuat Uğur, Bahçeli'nin ''Gül'ün orada olması lazımdı'' sözlerine karşılık, gazeteci Yazar Küçük şu yorumlarda bulundu:

''Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2007 yılında bütün risklere rağmen Gül'le birlikte el ele Kayseri'ye gidiyor ve Gül'e desteğini gösteriyor. Bu hareketin lideri Erdoğan'dır. Abdullah Gül ve Davutoğlu ile ilgili fikrimiz belli. Bunların medyada bir çok destekçisi vardı. Muhalifler özellikle CHP yandaşları ve FETÖ'cüler algı yaparak Gül'ü, Davutoğlu'nu Arınç'ı ve Hüseyin Çelik'i tutuklatmak istiyordu. Onlara biz zıt görüşte olsak bile, onları biz savunduk. Abdullah Gül'ün Tayyip Bey'e yaptığı davranış tek kelime ile ayıptır. Erdoğan'ı yeteri kadar yalnız bıraktınız, sonra da çıkıyorlar diyorlar ki ''Biz dışlandık'' diye açıklama yapıyorlar. Erdoğan tek başına mücadele verdi. Siz yoktunuz yanında bu kadar vefasızlık olmaz'' diye açıklama yaptı.

Türkiye Gazetesi Yazarı Uğur, Erdoğan'ın Gül'e ''Kardeşim'' diye hitap etmesine atıfta bulunarak ''Kardeşinin yanında olmaz mı insan'' diye sitemde bulundu. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...