Abdullah Gül günler sonra sessizliğini şehidimiz için bozdu!

Düzenleyen:
Abdullah Gül günler sonra sessizliğini şehidimiz için bozdu!

GÜNDEM Haberleri

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 24 Haziran seçimleri öncesi muhalefet cephesinin Cumhurbaşkanı adayı olarak düşündüğü, ancak ''yeterli mutabakatın'' sağlanmamasından dolayı aday olmayacağını açıklamıştı. Günlerdir Twitter'dan paylaşımda bulunmayan Gül, uzun bir aranın ardından ilk kez bir açıklamada bulundu.

Ahmet Aydemir / Türkiye gazetesi - Bebek katili PKK'nın kalleşçe düzenlediği saldırının ardından Astsubay Serkan Karakaya'nın eşi Nurcan Karakaya ve 11 aylık bebeği Mustafa Bedirhan Karakaya, şehit düştü.

Siyaset, ünlüler ve tüm Türkiye, bir olup hain saldırıyı çeşitli yollarla kınadı. Bu isimlerden biri de 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'dü...

Gül, 24 Haziran seçimleri öncesi geniş mutabakatın sağlanması durumunda seçimlere muhalefetin adayı olarak girecekti ancak bu hamle gerçekleşmemişti.

SESSİZLİĞİNİ ŞEHİTLERİMİZ İÇİN BOZDU

15 Temmuz FETÖ'cü teröristlerin darbe girişiminin yıl dönümünde en son Twitter'dan açıklama yapan Gül, şehitlerimiz için bir paylaşımda bulunarak sessizliğini bozmuş oldu.

GÜL ''CİNAYET'' DEDİ!

Kalleşçe düzenlenen anne ve 11 aylık bebeğin katledilmesi ile sonuçlanan bu hain saldırıyı cinayet olarak değerlendiren ve şehidimizin yakınlarına başsağlığı dileyen Gül, şu ifadeleri kullandı:

''Hakkari Yüksekova’da terör saldırısı sonucu şehit edilen kahraman subayımızın eşi Nurcan Karakaya ve minik yavrusuna Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyorum. Umarım bu cinayet içeride ve dışarıda PKK’ya hala sempatiyle bakanların gözünü açar.''

Abdullah Gül günler sonra sessizliğini şehidimiz için bozdu!

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...