ABD'den, Türk Polis Teşkilatı'na teşekkür

Düzenleyen:
- Güncelleme:
ABD'den, Türk Polis Teşkilatı'na teşekkür

GÜNDEM Haberleri

İstanbul'da spesifik terör tehditlerini bertaraf eden, hem halkın hem de turistlerin güvenliğini sağlayan Türk Polis Teşkilatı'na, ABD'nin Ankara Büyükelçiliği'nden teşekkür mesajı geldi.

Büyükelçiliğin resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada, Türk polisi sayesinde İstanbul'un Taksim, İstiklal ve Galata semtlerinin ziyaretçilerin sıcaklıkla ağırlandığı ve Türkiye'yi temsil eden bir yer olmayı sürdürdüğü belirtildi.

"Sıkıntılar her zaman olacaktır. Biz de ziyaretçilerimizi yaşanan son gelişmeleri sürekli kontrol etmeye çağırıyoruz." denilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Amerikalılar teröre karşı Türklerle nasıl dayanışma içinde olduysa büyük bir yıkımın yaşandığı bu dönemde bir kez daha can-ı gönülden Türkiye’nin yanında yer alıyor ve müttefiklerimiz ve ortaklarımızla birlikte Türkiye’nin deprem sonrası toparlanmasına yardımcı olmak istiyoruz. Yakın zamanda Taksim, İstiklal ve Galata’da spesifik terör tehditlerini ortadan kaldıran Türk Polis Teşkilatı’na teşekkür ve saygılarımızı sunarız."

https://twitter.com/USEmbassyTurkey/status/1630147653827809281         

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...