ABD'deki Türkler bayram namazında buluştu

/ Kaynak: İHA
ABD'deki Türkler bayram namazında buluştu

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Kurban Bayramı nedeniyle bir araya gelen ABD'deki Türkler, bayram namazını Türk Amerikan Merkezi binasında kıldı.

Washington'da toplanan Türkler, Yeni Cami'nin inşasının henüz bitmemesi nedeniyle bayram namazını Türk Amerikan Merkezi'nde kıldı. Namaz sonrası açıklamalarda bulunan CHP Washington temsilcisi Yurter Özcan, "Bu sabah Diyanet'e bağlı camimizde namazımızı kıldık. Kurban Bayramı'nın önce ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlı, uğurlu olmasını diliyoruz. Kısıtlı da olsa burada ufak bir topluluk olarak bir araya geldik, bayramımızı kutladık. Buruk bir sevinç yaşıyoruz. İsteriz ki önce ülkemizde sonra bölgemizde tüm sorunlarımız çözülsün. Birlik ve beraberlik içinde Türk milleti olarak mutlu günlere doğru yürüyelim" dedi.
Namaz çıkışı konuşan birçok Türk vatandaşı da bayram namazı nedeniyle bir araya geldiklerini belirterek vatan hasreti çektiklerini fakat buna rağmen bayramlarını coşkuyla kutladıklarını ifade etti.
GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...