ABD savaş gemisi Çanakkale Boğazı'nda

/ Kaynak: DHA
ABD savaş gemisi Çanakkale Boğazı'nda

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Rusya ve Ukrayna arasındaki Kırım krizinin ardından ABD'nin güdümlü füze destroyeri Truxtun Çanakkale Boğazı'na giriş yaptı.

Ukrayna ve Rusya arasında Kırım nedeniyle yaşanan krizin ardından Karadeniz'de savaş gemisi göndermesi beklenen ABD nin güdümlü füze destroyeri Truxtun bu sabah saat 08.00 de Ege denizinden Çanakkale Boğazı'na giriş yaptı.

ABD savaş gemisine boğaz girişinden itibaren Sahil Güvenlik Komutanlığı' na ait bir bot refakat etmeye başladı. ABD Savaş gemisinin 09.00 sıralarında Çanakkale önlerine ulaşması bekleniyor.

AMERİKA POLONYA'DA TATBİKAT YAPACAK

Amerika, Rusya'nın Ukrayna sınırında yaptığı tatbikatın ardından harekete geçti ve Polonya'da askeri tatbikat yapma kararı aldı. Polonya Savunma Bakanı Radoslaw Sikorski, Amerika'nın ülkelerinde tatbikat yapacaklarını açıkladı. Sikorski, 12 Amerikan F-16'sı ve 300 Amerikan askeri personeli önümüzdeki hafta Polonya'da tatkbikat yapacak, dedi.

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...